close
Oversatt av Google
Silvano I
2021-09-06
Utmerket kvalitet til en god pris. Super anbefalt!
Oversatt av Google
Anne-Grethe n
2021-09-05
Veldig fornøyd med min bestilling. Plakatet var akkurat hva jeg forventet meg.
Oversatt av Google
Jens E
2021-09-02
Jeg har bestilt to ganger fra Louvenir. Mange fine plakater å velge mellom med en god kundeservice som var rask til å svare på spørsmålene mine. Sterkt anbefalt

Design din egen personlige stjernekartplakat

Fang dine beste minner fra et av livets store øyeblikk med et kunstverk som viser nøyaktig hvor vakker og storslått nattehimmelen var akkurat den gang. Velg en plassering og dato, og stjernekartet oppdateres direkte på skjermen. Vi samler bilder fra ledende astronomer og forskere for å sikre at du mottar et kunstverk som er vitenskapelig nøyaktig.

En stjernekortplakat oppfyller alle kravene til de som ønsker en unik, stilig og eksklusiv personlig gave. Perfekt til nesten enhver anledning. Bruk den som en annen gjestebok for et bryllup - der gjestene skriver direkte på kunstverket. Det er også bra å lage en stjernekortplakat på forhånd for fremtidige datoer.

Velg mellom flere forskjellige design og fargekombinasjoner for å lage en stjernekortplakat som passer til innredningen din. Skriv dine egne personlige tekster på tavlen og fremhev meldingen din. Våre stjernehimmelsplakater blir kunstverk som vekker følelser til liv, vekker minner og viser hvor mye noen betyr for deg.

Design nå