close
Oversatt av Google
Anshu M
2022-11-15
Stor verdi for pengene. Plakaten min kom i tide og veldig fornøyd med den! Helt fantastisk service!
De Jonge D
2022-11-13
Alt i orden, så fornøyd.
Oversatt av Google
Olga H
2022-11-10
Superfornøyd og kommer garantert til å handle her igjen!!!!

Design din egen personlige stjernekartplakat

Fang dine beste minner fra et av livets store øyeblikk med et kunstverk som viser nøyaktig hvor vakker og storslått nattehimmelen var akkurat den gang. Velg en plassering og dato, og stjernekartet oppdateres direkte på skjermen. Vi samler bilder fra ledende astronomer og forskere for å sikre at du mottar et kunstverk som er vitenskapelig nøyaktig.

En stjernekortplakat oppfyller alle kravene til de som ønsker en unik, stilig og eksklusiv personlig gave. Perfekt til nesten enhver anledning. Bruk den som en annen gjestebok for et bryllup - der gjestene skriver direkte på kunstverket. Det er også bra å lage en stjernekortplakat på forhånd for fremtidige datoer.

Velg mellom flere forskjellige design og fargekombinasjoner for å lage en stjernekortplakat som passer til innredningen din. Skriv dine egne personlige tekster på tavlen og fremhev meldingen din. Våre stjernehimmelsplakater blir kunstverk som vekker følelser til liv, vekker minner og viser hvor mye noen betyr for deg.

Hvordan det fungerer

Design plakaten din

Velg et design du liker. Vi har mye å velge mellom.

Tilpass

Tilpass plakaten din slik du vil

Øyeblikkelig forhåndsvisning

Du får en øyeblikkelig forhåndsvisning av designet ditt.

Bestill

Vi har som mål å sende alle varene innen to virkedager.

Gavekort

Usikker på hva du skal gi i gave til noen du er glad i? Kjøp et Louvenir gavekort hvor den heldige selv bestemmer gaven.
Design nå arrow_forward
Design nå