close
De Jonge D
2022-11-13
Alt i orden, så fornøyd.
Oversatt av Google
Olga H
2022-11-10
Superfornøyd og kommer garantert til å handle her igjen!!!!
Thomas B H
2022-11-08
Veldig kul gaveide, skulle ønske det var flere å velge mellom.

Kjøpsbetingelser

1 Kjøp

1.1 Når du bestiller over internett, inngås en kjøpsavtale når betalingen din er godkjent.

2 Kansellering

2.1 Når bestillingen er plassert, begynner prosessen med å lage de unike, skreddersydde varene som kunden har bestilt. Vi kan ikke garantere muligheten for å kansellere en ordre etter at den er bekreftet. Kontakt oss på info@louvenir.com så snart som mulig, så vil vi gjøre vårt beste.

3 Betaling

3.1 Louvenir håndterer sikre kortbetalinger i samarbeid med Stripe, Visa, MasterCard og American Express. Kortbetaling er trygt for deg som kunde. Salgsselskapet tar ikke del av kortopplysningene dine. Disse sendes kryptert via vår Stripe betalingsutveksling, som oppfyller kravene til PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), direkte til banken din. For din sikkerhet er du også dekket av bankens forsikring i tilfelle feil debitering. Forsikringen gjelder også hvis salgsselskapet havner i avvikling eller går konkurs. Ved mistanke om feil kortkjøp stoppes betalingen av banken, det er derfor viktig at du følger instruksjonene nøye og gir riktig informasjon når du betaler.

4 Priser

4.1 Alle priser inkluderer mva innen EU.

4.2 For leveranser utenfor EU er mottakeren ansvarlig for toll, merverdiavgift eller importavgifter.

5 Leveranse

5.1 Alle varer blir laget på bestilling. For personlige plakater tar det vanligvis mellom 1-3 virkedager å produsere kunstverket. For portretter tar det vanligvis 2-5 virkedager for design og produksjon av kunstverket. Etter det tar leveringstiden til Norge vanligvis mellom 3-5 virkedager.

5.2 Når bestillingen er sendt, mottar kunden en sporingslenke for å spore leveransen. Kunden er ansvarlig for å overvåke leveransen og eventuelt kontakte rederiet i tilfelle problemer med leveransen eller for bestilling av nye leveringsforsøk. Hvis pakken returneres til avsenderen fordi den ikke kunne leveres, kan kunden betale et fraktgebyr hvis de vil at den skal sendes på nytt.

5.3 Leveringstider er forventede leveringstider, og vi kan dessverre ikke garantere at varene ankommer innen angitt antall arbeidsdager, da det kan oppstå uforutsette forsinkelser som er utenfor vår kontroll. For leveranser som er forsinket i mer enn 21 virkedager, tilbyr vi alltid å sende ut en erstatningspakke.

5.4 Kunden er ansvarlig for å sikre at leveringsadressen og kontaktinformasjonen for varsling er korrekt. I situasjoner der kunden ber oss endre denne informasjonen, kan det bety forsinkelser på ytterligere 30 dager. Hvis kunden vil at vi skal lage et nytt produkt som sendes ut igjen, kan vi tilby dette til en litt nedsatt pris.

6 Retur, Bytte og Reklamasjon

6.1 Alle varer som er bestilt fra oss er unike og spesiallaget for en bestemt kunde. Derfor gjelder ikke bytteretten, åpent kjøp eller angrerett.

6.2 Vi er ikke ansvarlige for kunder som bestiller feil størrelse eller eventuelle feil som er gjort når designene er laget av kunden (stavefeil, valgt feil farge, manglende skriving osv.). Kunden er ansvarlig for at valgene som tas ved bestilling er det som skal produseres.

6.3 Kunden er klar over at farger kan være misvisende på grunn av dataskjermer og ser derfor ikke alltid ut i virkeligheten slik de ser ut på en bestemt dataskjerm.

6.4 Vi tar det fulle ansvaret hvis en vare er feiltrykt, vesentlig feil, mangelfull eller hvis skader har oppstått under transport. Kontakt vår kundeservice på info@louvenir.com innen 14 dager etter mottak av leveransen, og vi ordner en erstatningsordre.

7 Feil ved levering

7.1 Hvis noe har gått galt i leveransen din, feil eller skade på en vare, feil vare eller feil antall varer, kontakt vår kundeservice info@louvenir.com. Mangelen må rapporteres innen rimelig tid etter at varene er mottatt.

8 Transportskader

8.1 Synlig skade på varene må rapporteres til vår kundeservice info@louvenir.com eller til rederiet innen rimelig tid etter oppdagelsen. Skjulte transportskader må rapporteres til vår kundeservice info@louvenir.com eller til fraktbolaget innen rimelig tid når de blir oppdaget.

9 Opphavsrett

9.1 Kunden er ansvarlig for alle design de lager og at de har den opphavsretten som kreves for innholdet i designet. Vi fraskriver oss alt ansvar i tilfelle en juridisk tvist der kunden har laget et design som krenker rettighetene til en tredjepart. Kunden er ansvarlig for alle tvister mellom tredjeparter som handler om noe kunden selv la til i designet.

9.2 Nettstedet, og alt innholdet på det, eies av Louvenir eller dets lisensgivere. Informasjonen er beskyttet av blant annet immateriell rett og markedsrett. Dette betyr at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design, layout og informasjon om varer, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten skriftlig tillatelse fra Louvenir.

10 Kundebilder

10.1 Vi ber kundene våre laste opp bilder av varene de har bestilt; både på nettstedet vårt, men også via våre sosiale mediekanaler (f.eks. Facebook, Instagram). Så snart kunden har lastet opp bildet, godkjenner de automatisk at vi bruker bildet til vår egen markedsføring uten noen begrensninger eller krav til royalty..

11 Støtende innhold

11.1 Nettstedet kan inneholde bilder, anmeldelser, tilbakemeldinger eller andre kommentarer lagt ut av våre kunder eller besøkende. Dessverre har vi ikke muligheten til å overvåke alt innholdet som er lastet opp av våre kunder eller besøkende; og kan derfor ikke være ansvarlig for innholdet, materialet, bilder eller meldinger lastet opp på disse delene av nettstedet vårt. Vi gjør vårt ytterste for å fjerne innhold som kan anses som støtende eller upassende innen rimelig tid etter at vi har lagt merke til dette. Hvis du vil informere oss eller klage på støtende innhold, kan du sende oss en e-post info@louvenir.com

12 Salg til mindreårige

12.1 Hvis du er under 18 år, må du ha foreldres tillatelse til å bruke www.louvenir.no eller bestille fra oss.

13 Personvern og håndtering av personopplysninger

13.1 Når du bestiller eller registrerer deg som kunde, oppgir du din personlige informasjon. I forbindelse med bestillingen eller registreringen godtar du at vi lagrer og bruker denne informasjonen for å oppfylle vår forpliktelse til deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg for å kunne tilby den tjenesten du forventer av oss. Louvenir vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjeparter, unntak gjelder våre partnere for produksjon, leveranser og betaling. I henhold til PUL (personopplysningsloven) har du rett til å motta informasjonen vi har registrert om deg. Hvis informasjonen er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at informasjonen blir rettet eller slettet uten å oppgi noen grunn. Kontakt i så fall kundeservice.

14 Informasjonskapsler

14.1 Louvenir bruker informasjonskapsler for å gi jevn, velfungerende e-handel. Informasjonskapsler brukes blant annet til å administrere innholdet i handlekurven og påloggingen.

14.2 Louvenir bruker også informasjonskapsler for å måle og optimalisere vår markedsføring.

14.3 Hvis nettleseren din er innstilt på å ikke akseptere informasjonskapsler, kan vi ikke garantere at nettstedet fungerer som forutsatt, og dette kan bety at du ikke kan plassere bestillingen din over internett. I så fall kan du enkelt endre denne innstillingen i nettleseren din.

15 Gyldighet

15.1 Hvis en domstol eller et administrativt organ med kompetent jurisdiksjon mener at noen av disse vilkårene skal erklæres ugyldige eller ugyldige, skal slik ugyldighet eller inhabilitet ikke påvirke de andre vilkårene som forblir i full kraft og virkning.

15.2 Hvis det er noen del av bestemmelsen som skal annulleres eller anses å være håndhevbar; den aktuelle bestemmelsen skal brukes med en slik endring at den gjenværende delen av bestemmelsen er gyldig og håndhevbar.

Kontakt

Kontaktinformasjonen vår er: Louvenir AB, Bellevuevägen 59A, SE-216 19 Malmö, Sverige og info@louvenir.com Organisasjonsnummeret vårt er 559159-9559.