close
Oversatt av Google
Paul R
2022-06-29
Takk for dette episke kunstverket!
Oversatt av Google
Reinartz R
2022-06-28
Veldig raskt og vennlig svar. Sjelden sett slik kundeservice. Veldig fornøyd og bare flott. :-)
Oversatt av Google
Gunilla F
2022-06-28
Takk for en hyggelig velkomst.

Personlige dåpsgaver

Leter du etter en unik, eksklusiv og personlig dåpsgave som definitivt vil bli satt pris på. Design din egen dåpsgave eller navnegave og ikke vær redd for risikoen for å kjøpe den samme gaven som en annen. Vi har flere forskjellige personaliserte plakater som er perfekte for dåpsbarnet. Bevaring av minnet om hvor liten babyen var da den ble født med en personlig fødselsplakat i skala 1: 1. Eller lag en leken personlig plakat med dyremotiver som vil bli stiplet over barnerommet. Det kan være lurt å designe en stjernehimmelsplakat som viser nøyaktig hvor vakre stjernene strålte på nattehimmelen da den lille kom til jorden. Hvis du leter etter noe mer abstrakt for dåpen, er kanskje en plakat med koordinater som viser de nøyaktige koordinatene til et bestemt sted, en unik og stilig dåpsgave. Hvis du vil gi bort en poetisk og inspirerende dåpsgave, kan du designe din egen sitatplakat med ethvert tilbud.

Fødselsplakat i skala 1:1

Design en fødselsplakat som viser babyen din i skala 1: 1 fra første gang du så dem. Legg til navn, dato og velg fargetema.
Design nå arrow_forward

Ultralydsplakat

Design en personlig ultralydplakat ved å laste opp et ultralydbilde og legge til personlige tekster.
Design nå arrow_forward

Plakat med koordinater

Lag en koordinatplakat med de nøyaktige koordinatene til favorittstedet ditt.
Design nå arrow_forward

Gavekort

Usikker på hva du skal gi i gave til noen du er glad i? Kjøp et Louvenir gavekort hvor den heldige selv bestemmer gaven.
Design nå arrow_forward