close
Oversatt av Google
Jens E
2021-09-02
Jeg har bestilt to ganger fra Louvenir. Mange fine plakater å velge mellom med en god kundeservice som var rask til å svare på spørsmålene mine. Sterkt anbefalt
Oversatt av Google
Charlotte A
2021-08-30
Jeg er veldig fornøyd med leveringen og plakaten er superfin.
Oversatt av Google
Åsa O
2021-08-26
Jeg er så fornøyd med plakaten min og vil definitivt bestille igjen !!!

Personvernregler

Louvenir.no er drevet av:

Louvenir AB
Bellevuevägen 59A
S-216 19 Malmö, Sverige.

Org. nummer: 559159-9559

Louvenir AB jobber aktivt for å sikre at personvernet ditt blir beskyttet når du bruker våre elektroniske tjenester, kundesupport og offentlige nettkanaler som sosiale medier. Louvenir AB er ansvarlig for personopplysningene som blir gitt til oss og behandler dem i samsvar med personopplysningsloven (1998: 204) i samsvar med EU-direktivet om beskyttelse av personopplysninger (95/46 / EF) (kalt direktiv 95/46 / EF under.

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personlig informasjon som blir sendt til oss når du legger inn bestillinger, når du kontakter vår kundeservice eller når du abonnerer på eller deltar i våre forskjellige nettjenester som konkurranser, produktoppdateringer og nyhetsbrev.

Hvilken personlig informasjon samler vi inn?

Vi samler bare inn personlig informasjon som; Navn, telefonnummer, e-postadresse, postadresse, betalingsinformasjon - nødvendig for å kunne tilby deg våre tjenester.

Hvor lagres din personlige informasjon?

Data som samles inn av systemene våre lagres hovedsakelig innenfor EØS, men kan overføres utenfor dette området. I slike tilfeller skjer all overføring og lagring i samsvar med gjeldende databeskyttelseslovgivning..

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker informasjonen din for følgende formål
  • Behandle betaling og levering
  • Forhindre misbruk og svindel med tjenestene våre
  • Registrer og administrer kontoen din (spore leveranser, ordrestatus, ordrehistorikk, favoritter, produktovervåking osv.)
  • Kontakt oss om eventuelle problemer (f.eks. levering)
  • Gjenoppretting i tilfelle potensielle tjenesteforstyrrelser
  • Analyse for å gi relevante markedsføringstilbud
  • Send inn informasjon du har bedt om fra oss, inkludert markedsføringskommunikasjon eller informasjon om produktene våre
  • På forespørsel, gi deg beskjed om tilgjengeligheten av produktene våre
  • Når du arrangerer konkurranser (kunngjør vinnere, oppdater deltakerne og kunngjør stemmeresultater)
  • Svar på spørsmål og komme med forslag til våre produkter og tjenester

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?

Din informasjon er bare tilgjengelig for kvalifisert personell som er direkte involvert i å oppfylle ovennevnte formål. Dataene dine vil aldri bli solgt og vil bare bli delt med parter utenfor Louvenir AB når de er direkte involvert i de formålene som er angitt ovenfor.

Hva er dine rettigheter?

I samsvar med loven (direktiv 95/46 / EF) har du rett til å bestille et utdrag av informasjonen vi lagrer om deg gratis. Du har også rett til å korrigere informasjonen og retten til å få informasjonen slettet hvis vi ikke har noen juridiske forpliktelser for lagring, slik som regnskapsregler. Du har også rett til å nekte direkte markedsføring, og du kan når som helst trekke tilbake samtykke til vårt nyhetsbrevabonnement ved å bruke lenken nederst i e-postene. For hjelp med disse spørsmålene, vennligst kontakt vår kundeservice via e-post til info@louvenir.com.

Hvordan sikrer vi at din personlige informasjon er sikker?

Vi legger stor vekt på sikkerheten til all sensitiv og personlig informasjon knyttet til våre kunder. Vi bruker tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte din personlige informasjon mot tap, manipulering og uautorisert tilgang. Alle våre betalingsleverandører behandler kortopplysningene dine i henhold til internasjonal sikkerhetsstandard PCI DSS.

Hvor lenge lagrer vi din personlige informasjon?

Vi lagrer din personlige informasjon så lenge vi har ditt aktive samtykke eller har andre generelle juridiske grunner til å oppbevare informasjonen (f.eks. Regnskapsregler). Hvis vi ikke har noen interaksjon i to år, vil vi be deg om å fornye samtykke. Hvis du ikke godtar det, vil vi slette din personlige informasjon.

Ytterligere datainnsamling

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å levere en praktisk shoppingopplevelse på nettet. Informasjonskapsler brukes av flere grunner, blant annet for at vi skal kunne håndtere innholdet i handlekurven din og informasjonen som kreves når du logger på. I tillegg bruker vi informasjonskapsler for å måle og optimalisere markedsføringen vår. Hvis nettleseren din er satt til å ikke akseptere informasjonskapsler, garanterer vi ikke at nettstedet fungerer korrekt. Hvis du opplever problemer, kan du gå gjennom gjeldende innstillinger og om nødvendig oppdatere dem. For mer informasjon om informasjonskapsler, Alt om informasjonskapsler.

Lag pseudonyme brukerprofiler for webanalyse

Pseudonyme brukerprofiler vil ikke bli slått sammen med personopplysninger uten spesifikt uttrykkelig samtykke fra vedkommende.

Hvis du vil forhindre datainnsamling, kan du blokkere kjøringen av det eksterne Javascript-innholdet i nettleseren din ved å installere en tilsvarende nettleser-plugin (f.eks. Noscript).

Bruk av sosiale plugins på Facebook

Dette nettstedet bruker sosiale "plugins" opprettet av det sosiale nettverksselskapet Facebook som drives av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Disse pluginene er merket med en Facebook-logo eller utvidelsen "Social plugin-in Facebook" eller "Facebook Social Plugin". En oversikt over Facebook-plugins og deres utseende finner du her: https://developers.facebook.com/plugins.

Hvis du besøker en side på nettstedet vårt som inneholder et slikt plugin, oppretter nettleseren din en direkte forbindelse til Facebook-serverne. Innholdet i dette pluginet sendes via Facebook direkte til nettleseren din og integreres på siden. Dette gjelder også hvis du ikke har en Facebook-profil eller for øyeblikket ikke er logget på Facebook. Denne informasjonen (inkludert din IP-adresse) vil bli overført fra nettleseren din direkte til en Facebook-server i USA og lagret der.

Hvis du er logget inn på Facebook, kan Facebook umiddelbart tildele besøket til nettstedet vårt til din Facebook-profil. Hvis du for eksempel kommuniserer med plugins, klikker du "Like" -knappen eller legger igjen en kommentar, denne informasjonen sendes også direkte til en Facebook-server og lagres der. Informasjonen vil også bli lagt ut på Facebook-profilen din og vises for dine Facebook-venner.

Formålet, omfanget av datainnsamling og videre behandling av dataene via Facebook, samt rettighetene dine i denne forbindelse og innstillingsalternativer for å beskytte ditt personvern, finner du i Facebooks personvernregler: https://www.facebook.com/policy.php.

Hvis du ikke vil at Facebook direkte tilordner data som er samlet inn via nettstedet vårt til Facebook-profilen din, må du logge av Facebook før du besøker nettstedet.

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Inc. (Alphabet). Google Analytics bruker såkalte "cookies", tekstfiler som er lagret på datamaskinen din og tillater en analyse av bruken av nettstedet. Informasjonen generert ved bruk av informasjonskapsel om din bruk av nettstedet overføres vanligvis til en Google-server i USA. Imidlertid, hvis IP-anonymisering er aktivert for dette nettstedet, vil IP-adressen din forkortes av Google på forhånd i EU-landene eller andre parter i avtalen om Det europeiske økonomiske området. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA og forkortes der. På vegne av operatøren av dette nettstedet bruker Google denne informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet, når man utarbeider rapporter om nettstedsaktivitet, når de leverer andre tjenester relatert til nettstedsaktivitet og internettbruk til nettstedsoperatøren. Denne informasjonen overføres av nettleseren din innenfor Google Analytics Framework. IP-adressen din blir ikke slått sammen med annen informasjon gitt av Google. Du kan forhindre at cookies lagres ved en tilsvarende innstilling av nettleserprogramvaren. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør dette, vil du kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene på dette nettstedet. Du kan også samle inn data generert av informasjonskapselen og forhindre innsamling på nettstedet: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en